logo
Persoonlijke aanpak
Advocaten én bemiddelaars
Transparante communicatie
Home » Advocaat kmo Waasland

Advocaat voor uw kmo in regio Waasland

Bent u op zoek naar een geschikte advocaat voor advies in verband met uw kmo in regio Waasland? Dan kan u een beroep doen op Inis Advocaten & Bemiddelaars uit Sint-Niklaas. Wij verschaffen advies op maat zodat u de juiste beslissingen voor uw kmo maakt. Ontdek hoe wij u kunnen bijstaan aan de hand van onze persoonlijke aanpak.

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Vul het contactformulier in

Kies ons als advocaat voor uw kmo in regio Waasland

Voor advies in verband met uw kmo kan u terecht bij onze advocaat ondernemingsrecht. Zij helpt u bij de organisatie van uw kmo en geeft advies over uitdagingen waar u mee te maken zal krijgen. Concreet verschaffen we hulp bij de structuur van uw onderneming en bij contracten en algemene voorwaarden, geven we juridisch advies en helpen we bij het invorderen van facturen. Is er bijvoorbeeld een conflict met aandeelhouders? Dan kan u ons inschakelen voor een onderhandeling, een bemiddeling of bijstand tijdens een gerechtelijke procedure. Door ons in te schakelen als advocaat van uw kmo in regio Waasland kan u focussen op andere belangrijke zaken binnen uw bedrijf.Maak een afspraak en krijg advies op maat

Wilt u graag advies op maat over uw kmo van een advocaat uit het Waasland? Dan maakt u best een afspraak via het contactformulier of door te bellen naar het nummer +3232834646. Inis Advocaten & Bemiddelaars uit Sint-Niklaas zorgt voor een oplossing op maat van uw situatie.