logo
Persoonlijke aanpak
Advocaten én bemiddelaars
Transparante communicatie
Home » Advocaat ondernemingsrecht Waasland

Advocaat ondernemingsrecht in het Waasland

Voor een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht in het Waasland kan u een beroep doen op ons advocatenkantoor in Sint-Niklaas. Inis Advocaten & Bemiddelaars hamert op een persoonlijke aanpak. Wij staan dicht bij onze cliënten, in een rechtstreekse lijn om u als ondernemer onmiddellijk het advies te geven dat u nodig hebt. Wij zetten sterk in op preventie om problemen achteraf te vermijden. We zijn ook steeds transparant over de slaagkansen, de kostprijs en de mogelijke alternatieven gedurende onze samenwerking. Wordt u de nieuwste klant van onze advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht in het Waasland?

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Vul het contactformulier in

Kies onze advocaat ondernemingsrecht voor uw zaak in het Waasland

Ons advocatenkantoor verschaft advies rond allerlei zaken die te maken hebben met ondernemingsrecht voor uw zaak in het Waasland. Wij geven advies over de structuur van uw onderneming en over het opstellen of nalezen van contracten. Wilt u advies over uw kmo? Onze advocaat ondernemingsrecht helpt u graag met uw zaak in het Waasland. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor bijstand binnen of buiten de rechtbank en helpen wij bij het invorderen van facturen. Zit u met een klant die maar niet wilt betalen? Of heeft u advies nodig in verband met bouwrecht voor uw bedrijf? Wat de reden ook mag zijn, bij ons advocatenkantoor kan u terecht voor advies op maat in verband met ondernemingsrecht in regio Waasland.Geniet van onze persoonlijke aanpak

Ons advocatenkantoor in Sint-Niklaas hanteert steeds dezelfde basisideeën voor het advies over ondernemingsrecht in het Waasland. We focussen op een persoonlijke aanpak waar transparantie centraal staat. We houden u steeds op de hoogte van ontwikkelingen en zijn altijd eerlijk over de slaagkansen en de kostprijs. Ziet u het team van Inis Advocaten & Bemiddelaars als een geschikte partner? Maak dan een afspraak via door te mailen naar info@inis-advocaten.be of bel naar +3232834646.